0343-432437 info@mesa-fbc.nl

Per 25 mei aanstaande worden organisaties verplicht om te voldoen aan de nieuwe General Data Protection Regulation (GDPR) richtlijnen van de EU. In Nederland zijn deze richtlijnen wettelijk vastgelegd onder de afkorting AVG (Algemene Verordening Gegevens bescherming).

De partners van Mesa hebben sinds de oprichting actief gewerkt aan het creëren van een goede relaties me topdrachtgevers, waarbij wederzijds vertrouwen als kritische succesfactor wordt gezien. In het eerste kwartaal van 2018 heeft Mesa een analyse gemaakt of ons databeheer procedure en contact met opdrachtgevers en relaties voldoen aan de komende aangescherpte wetgeving.

Persoonlijke gegevens van opdrachtgevers en relaties worden centraal opgeslagen en zijn uitsluitend toegankelijk voor Mesa partners. Mesa associates hebben geen toegang. Deze data wordt in een beveiligde cloud omgeving bewaard waar data en bestanden  encrypted wordt opgeslagen. Persoonlijke gegevens werden en zullen nooit met derden (intern of intern) worden gedeeld. De gegevens worden alleen gebruikt voor onderlinge contacten, administratie en uitnodigingen voor Mesa activiteiten zoals bijvoorbeeld de familie commissaris, voorjaars- en najaarsbijeenkomsten van Mesa.  We hebben twee actiepunten die we voor 25 mei ingevuld zullen hebben; 1) Een beschrijving van de processen en activiteiten rondom beheer en gebruikt van persoonlijke gegevens en 2) het selecteren van een Nederlandse datacenter/cloud beheerder die een hoge cyber security garantie biedt.

Wilt u meer weten over ons AVG beleid dan kunt u contact opnemen met Gerard Citroen, Mesa partner strategie en governance vraagstukken. (g.citroen@mesa-fbc.nl)

. .