0343-432437 info@mesa-fbc.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

10e bijeenkomst familiebedrijf commissarissen

16 november 2017 @ 16:30 - 21:30

Op donderdag 16 november in de namiddag organiseren wij de 10e bijeenkomst voor commissarissen van familiebedrijven. “Commissaris: toeschouwer of deelnemer?” (Een bijeenkomst in het teken van terugkijken om vooruit te kunnen kijken!) is daarbij het thema. Kijk hier voor een impressie van de afgelopen bijeenkomst.

Deze zomer hebben wij als organisatoren een enquête met een aantal stellingen naar eerdere deelnemers verzonden. Uit dit onderzoek hebben wij interessante informatie verkregen over hoe commissarissen aankijken tegen hun toegevoegde waarde, met name waar het gaat om strategie en innovatie.

Sprekers Maarten van Kempen (lid RvB van familiebedrijf Coram nv, tevens advocaat bij DVAN, sectorgroep Familiebedrijven) en Henk Rottinghuis (ex-CEO van Pon, als commissaris betrokken bij diverse familiebedrijven in binnen- en buitenland, maar ook bij beursgenoteerde bedrijven) putten uit hun brede ervaring met familiebedrijven om hun visie over dit onderwerp met u te delen. Professor Victor Gilsing (hoogleraar Corporate Innovation & Entrepreneurship Universiteit Antwerpen & hoogleraar Corporate Entrepreneurship Vrije Universiteit Amsterdam) geeft vanuit een wetenschappelijke invalshoek zijn reflectie op het onderzoek, dat wordt gepresenteerd door Gerard Citroen (partner van MESA fbc). Ook deze bijeenkomst wordt afgesloten door een plenaire discussie, dit keer onder leiding van Francois Carstens (partner, co-owner van MESA fbc).

Het definitieve programma voor deze unieke netwerkbijeenkomst, die de afgelopen keer door 45 commissarissen werd bezocht, ontvangt u na inschrijving. Het karakter is informeel en confidentieel. Een uitstekende gastronomische verzorging completeert het geheel. We starten om 16.30 uur en eindigen rond 20.45 uur, waarna er nog gelegenheid is voor een informele borrel met elkaar.
Het maximum aantal deelnemers is 45 personen, dus wij adviseren u om tijdig te reageren!

Praktische informatie
Organisatoren: Mesa family business consultants/ Custom Management Interim Directeuren
Datum en tijd: 16 november 2017 van 16.30 uur tot 21.30 uur met daarna informele borrel
De deelnamekosten bedragen € 145,- (excl. btw). Nieuw is dat wij 2 PE punten voor commissarissen kunnen toekennen voor het volgen van dit programma.

Aanmelden
U kunt zich hieronder aanmelden of via het aanmeldformulier (Word document) bij 1 van onze partners dan wel via info@mesa-fbc.nl

Aanmeldformulier

Gegevens

Datum:
16 november 2017
Tijd:
16:30 - 21:30

Locatie

Landgoed Anderstein (De Deel)
Woudenbergseweg 13
Maarsbergen, 3953 ME
Telefoon:
+31 (0)343 432437