0343-432437 info@mesa-fbc.nl

In het vierde kwartaal van 2018 initieert Mesa drie op elkaar aansluitende sessies over strategie, innovatie en digitalisering. In deze praktische, interactieve en compacte sessies worden nieuwe trends, kritische succesfactoren best practises behandeld door ervaren specialisten. De sessies zijn zodanig ingericht dat inleiders, onderwerpen en structuur van de programma’s goed aansluiten op de strategische planningsprocessen en organisatiestructuren van familiebedrijven.

De sessies worden op maat gemaakt door vooraf met de deelnemers hun vragen en mogelijke dilemma’s af te stemmen en samen met inleiders die vraagstukken te integreren in de sessies. De groep deelnemers is maximaal 16 deelnemers waardoor ruimte is voor interactie en onderlinge bespreking van vraagstukken. De sessies zijn voor leden van families, waarbij next gen leden hartelijk welkom zijn, leden van Stak’s, Raad van Commissarissen en externe CEO’s van familiebedrijven.

Na het volgen van dit drieluik heb je als deelnemer een goed overzicht van verschillende strategische planning, innovatie en digitaal gebaseerde concepten, handige instrumenten om zelf aan de slag te gaan of om met meer inzicht de mogelijkheden ene zwaktes van nieuwe aanpakken te beoordelen.

Wilt u meer weten van deze sessies dan kunt u contact opnemen met Gerard Citroen, Mesa partner (g.citroen@mesa-fbc.nl of +31 6 11 18 86 85)